Gemensamma mål

I morgon börjar jag och dottern med gemensam träning för att peppa varandra och komma igång med regelbunden träning (för min del) och fortsätta träna trots träningsupphåll (för dottern).

Vi har kommit fram till att vi ska gå minst 3 km två gånger per vecka samt avverka 3 mil per månad hela sommaren.

Lillbus vill även hon vara med på ett hörn men nöjer sig med en gång per vecka. Skönt med träningskompisar ❤️

Mors dag

Redan 29 maj! Tiden bara rusar fram. Endast 8 skoldagar kvar sedan är det sommarlov. Här planeras en liten weekend med hemligt resmål som start på sommarlovet. Sen är det några veckor kvar på fritids och arbete innan det blir semester på riktigt.

Idag är det mors dag! Maken överräckte blomster och flagga innan han for till jobbet. Lillbus kom med ett egenhändigt fixat kort och stora dotter sover hos farmor då hon har fullt upp hela helgen med dansuppvisning på konserthuset. Lillbus och jag sitter med varsin mobil, äntligen har hon en sån som hon vill ha tack vare jul och födelsedagspengar. 

I eftermiddag ska vi titta dansuppvisningen i staden och kanske blir det ett besök på stans största glassbar innan hemfärd.

En härlig söndag önskar jag er!


Lördag lördag lördag

Det här med klämdag och ledigt gör att alla dagar känns som lördag, utom lördag som kändes som söndag. 

Vädret har varit underbart och det känns som jag varit ledig en hel vecka. Vi har haft mormor och morfar på besök som har hjälpt till med att rensa ogräs, fixa med båten och bygga torkställning. Trädgården ser så fin ut.

Häromdagen när vi var på picnic fångade barnen små räkor som idag användes som bete. Idag tog vi med fikakorgen och fiskesakerna ner till en brygga för att testa fiskelyckan. Småfisk nappade med det blev ingen större fångst. Men det var härligt att fika på bryggan i solen.

Underbart

Långledigt och underbart soligt väder!

Lillbus bestämde att vi skulle på picnic och så blev det. Barnen cyklade och jag promenerade. Mitt framdäck var helt slut och gick inte att pumpa. Egentligen önskar jag mej en redig damcykel. Kanske kanske inte, vi får se om det blir en investering eller inte. Min mountainbike har jag haft sedan 1996!!

MajMaj startar med ett fantastiskt väder. Här har det åkts skateboard, promenerats, deklarerats, tvättats lakan och torkats tvätt ute! 

I morgon firar vi en 10-åring här i gula huset. Tänk att minstingen redan är så stor. Jag har utlovat väckning födelsetiden 6.39. Kalas för släkten hade vi på valborgsmässoafton så i morgon blir det mys med närmaste familjen ❤️