Snö!Det är sant - det finns snö i Blekinge! Inte hemma hos oss men i löpspåret vid ishallen (varvat med lera). Jag har genomfört dagens motion och nu väntar jag på att tjejerna ska bli klara med sitt första pass för dagen.

Sen blir det nog en tur till mataffären. Att planera nästa veckas matsedel är lagom sysselsättning medan jag väntar. Ska besöka en ekobutik för att se hur deras utbud ser ut. 

Kram!


Lördagsmys


Glutenfria chokladmuffins  med cream cheese frosting är dagens lördagsmys.

Stora dottern har haft tävlingspremiär så dagen har tillbringats i en kall ishall. Allt har gått bra och dottern är supernöjd med en delad tredjeplats!!

Nu ska vi hugga in på muffinsen 😃

Trevlig helg!

Tulpaner


 
Härligt med tulpansäsong. Verkligen en av favoritblommorna. 


I övrigt går jag all in på vitt. Kompletterade mitt ljusfat på vita matbordet med vita pärlhyacinter. Återstår att se om jag får dem att överleva till blomning.

Weekend i Kalmar

Tjejerna är på konståkningsläger i Kalmar. Vi gör en repris på förra året och bor på hotell. Lite lyx i vardagen!


Dagarna tillbringas i ishallen, tjejerna tränar tre ispass plus dans/fys. Middag på stan och därefter pool och bastu på hotellet innan tv och mys på rummet.


Även jag har tränar i hotellets fräscha lilla gym samt passar på att gå på stan och shoppar en träningströja och en collegetröja på rean som inte finns i rätt storlek i hemstaden.


Vi köper lördagsgodis på Tokiga Ture där godiset är färgsorterat och det finns 750 sorter att välja mellan... Jag plockar ut några svarta och bruna bitar och lovar bättring resten av året.