Årets sista dag

Så har ytterligare ett år gått, år tjugohundrafemton passerade även det med racerfart. Så här i december känns det alltid som det nyss var januari.

Här har det så klart hänt en hel del.

Båda tjejerna har fått tävlingsprogram i konståkning. Den stora började tävla i januari och har hunnit med fem stjärntävlingar. Sedan i höstas tävlar hon som ungdom och har placerat sig på andra plats i Kalmar och på tredje plats i Tyringe. Hon deltog även i en lagtävling i Osby där hennes lag tog hem segern över Tyringe.


Lilla har börjat tävla som minior under hösten och har placerat sig på sjätte plats i Kalmar och som fyra i Tyringe.

Dessutom har tjejerna varit på nyårsläger, sportlovsläger och en veckas läger på sommaren. Klubben ordnade även vårshowen "Frost on ice" som blev en stor succé med fullsatta läktare. Mycket konståkning blir det.

På hemmafronten har vi färdigställt hallen, badrummet, inrett ett ungdomsrum på övervåningen, installerat kommunalt VA och satt om kakelugnen.


Jag operade handen i mars och oturskatten Sigge bröt tassen.Vi har även utökat familjen med fler husdjur. Hos stora har en ny hamster flyttat in, Lillbus har skaffat kanin och familjen har ytterligare en katt.
Året har även inneburit semester, resor och besök av nära och kära. Tillsammans med svärföräldrar och svågrar med familj åkte vi på charter till Mallis. 


Med goda vänner tog vi en dagstur till Tosselilla. Under kusinbesök besökte vi Marinmuseum och ubåten HMS Neptun. 


Höstlovet spenderade vi i Stockholm och mamman hade en trevlig dag med sina vänninor på den årliga tjejträffen.Julen firades hemmavid tillsammans med mormor, morfar, farmor, farfar, gamla-mormor Wera och lillkusinen med föräldrar. Till och med tomten kom på besök så vi måste ha varit snälla i år.


Nu ser vi fram emot 2016 och hoppas att det blir lika händelserikt som året som gått och har med sig många spännande äventyr och projekt.

✨ G O T T  N Y T T  Å R ! 🎉

Dan för dan...

Julskinkan är inhandlad, tomtarna på plats och granen klädd sedan en vecka.


Snart är vi redo för julafton. 

Idag ska här tvättas, städas och fixas lite. Imorrn ska det rullas köttbullar, skinkan griljeras och de sista klapparna ska slås in. Härligt med några lediga dagar innan jul med tid för både julfix och avkoppling.