Vinter i Blekinge

Ljuset är på väg tillbaka och nu är det kallt i Blekinge. Vi har haft minus nio grader två dagar, dock inte i följd. Dagens promenad var kall och krispig!


Nere vid stenbryggan var det verkligen högt vatten, det högsta jag har sett. Till och med lite is uppe på bryggan.
LO - Berlin 2014Jag testade att framkalla mina instagramfoton hos Printasquare.se. Där går det att välja mellan många olika alternativ och jag testade polaroid, fotocollage och som på bilden ovan fotoremsor.
 
Den fina papperspåsen från desigualbutiken släpade jag på hela vägen hem bara för att kunna använda till nått scrapprojekt 😄
 
Tror att bloggappen kommer att kapa bilden i högerkant precis som på mina tidigare inlägg... Synd men det får jag försöka fixa till senare.

God jul!


Äntligen julledig och äntligen julafton. Som tjejerna ha längtat!

Det är lite fix kvar innan vi får njuta...

Nu börjar små fötter tassa på övervåningen. Den här stunden är nästan den mysigaste på julafton. Alla förväntningar och all spänning i luften.

Julkram!

Bye bye furubord à la 1993Nu åker mannens gamla slitna furubord ut 👍. 

In kommer vit och fräscht "Ingatorp" från IKEA och stolar "Ingolf".


Kökssoffan ska målas i samma grå ton som övriga detaljer vid matplatsen. Men det blir nog till sommaren.

Nu är det dags att slå in klapparna 🎅. 

Tredje advent!


Testing testing! Ny mobil och jag testar kameran och blogg appen. Verkar fungera...

Tredje advent börjar med att tjejerna har genrep i ishallen inför årets julavslutning. Jag passar på att ta en promenad i solskenet. Härligt!


Eftermiddagen bjuder på knäck à la Roy Fares från boken Delicius. Hittade receptet i Hus & Hem. Vi bakade även ett gäng lussebullar med vit choklad och mandelmassa. Barnen gjorde lussekatter i lite olika former.

Fortsatt trevlig advent 😃