Bara babbel...

.... jag surfade runt lite på min egna länkar och upptäcker mina gamla favoriter igen. En del bloggar mer och en del mindre. Kikade även på mina kort och tänk - somliga är ju riktigt fina :)

Pysselsuget finns idag men för att pyssla på mitt skrivbord krävs en rensning. Och det orkar jag inte! Men det är dags att göra födelsedagskort för både januari- och februaribarnen. Sen har jag en LO i huvudet som vill ut och ett helt album om en av sommarens stora händelser.

Kommer att utmana mig själv 2011 genom att försöka scrappa mer med vitt som bas. Jag älskar starka färger och känner att jag upprepar mig och vill därför gärna försöka utvecklas i mitt scrappande och tänka i nya banor.

Lyckliga jag har under hösten hittat en scrapcirkel och nya scrapkompisar som träffas regelbundet och det ger så mycket inspiration, glädje och energi :)

Kram!

Rosa kalender 2011

Såg på Magdas facebooksida om scrappade kalendrar och blev genast inspirerad. När jag var fördig med kortet till Loa så satt jag igång.
Skar till en kartongbit i lagom storlek och sedan klädde jag den med cerise cardstock och ett fint mönstrat papper från " ", använde dymoband och alfabetet " " till 2011 i rosa foam och cerise cardstock.


Julkort 2010Jag sitter alltid i sista minuten med julkorten och 2010 var precis som vanligt. Gjorde min favoritmodell för tillfället med "gamla" julpapper som används tidigare år...

Några nya-gamla kort