Faster!

Idag har jag blivit faster till en liten Loa

Det blir nog till att pyssla ett kort eller liknande så det inte blir orättvist mot de övriga fasterbarnen :)
me-too-turkos-troja-nigel-surf_6186.jpg

LO - CandygirlÄnnu en LO på mönstrat papper utöver det stickers, foam, band, häftklamrar, dymoband.

LO - KusinvitaminTill Kusinvitamin har jag stansat ut bokstäver med min tång, använt sammetsband, filtbård och lite stickers.

LO - Den blomstertid nu kommerHär har jag använt ett mönstrat papper som bakgrund och dekorerat med trollslända, blommor, knapp, band, nyckelpigor i trä, dymoband och foam-bokstäver.

LO - SyskonkärlekMysig bild från när barnen var små :)

LO - HalloweenSvart LO med stickers, stämplat spöke, plastspindlar, dymotext, bokmärke (pumpa) och stjärnmönstrat papper och texten är utskriven från datorn på lite tjockare papper i orange.

LO - HöstmysPå denna höstiga LO har jag använt restbitar av pappret med träd, brun foam som fotomatta och till rubriken, träknappar, löv samt embossat ett träd i nederkanten.

LO - Havet är djupt

Jag har kommit igång med mina layouter efter en scrapträff i oktober :) Fick äntligen tummen ur och framkallade några av favoritbilderna på hårddisken.På denna LO har jag använt chipboard bokstäver och fiskar, tapet (val och bård med sjöstjärnor), foam, punchinella, tyll, brads.


TAG till flaska

Gjorde en flasktag till fars dag. Skar till den som en slips - så klart!


Stämpla på disktrasor

Vännen Henrietta tipsade om hur kul och enkelt det är att göra egna disktrasor. Då jag hade ett färdigt paket sedan tidigare så testade jag detta under hösten. Stämplade hjärtan på ena sidan och skrev en inbjudan på andra sidan. Fixera med strykjärn - KLART!

Detta är väldigt enkelt och lätt att göra tillsammans med barn :)
Kort Baka baka liten kaka

Fick en gång för längesen ett roligt recept på kakor av vännen L. Man införskaffar en burk och lägger ner ingredienserna i den och skickar med receptet. Här har jag valt att scrappa receptet på ett kort. Har gjort flera olika varianter men glömt att fota så klart...
Andra kort


Easelcards


NU blir det bloggmaraton...

...då jag inte bloggat på ett tag kommer nu massor av bilder med en del av det jag gjort sen sist :)

Håll till godo!