Två till easelkort


Easelcard

Tessan visade mig hur man gör easelcard och nu är jag såld!


Första försöket! Mindre nöjd...


Andra försöket! Superkul att leka med många olika papper!


Har tyvärr glömt att fota flera av de finaste...


Massa inlägg blir det...

... när jag tömmer mobilen på bilder.
Synd bara att vissa fina kort inte hamnat på foto.

Kalender 10/11Jag använder mej av skolårskalender och blev så klart tvungen att fixa en rolig framsida till den annnars så tråkiga kalendern. Använde mina favoritfärger och favoritpappret - såklart från Sassafras!!

Ringkudde!Ringkudde till tidigare nämnda bröllop :)

Googlade bilder på ringkuddar och sydde sedan denna i samma tyg som näbbklänningarna (som jag inte sytt) med vita och rosa band för att matcha ringbärarens rosa band. Ett bredare organsaband runt om, fastsytt på undersidan för den lilla handen som skall hålla i kudden.

Bröllop

Jag fick den stora äran att göra inbjudningar till min svågers bröllop :)

Detta förslag ratades:


Detta kort valde de i stället:


Mycket pyssel och lite småtrist med massproduktion :P

Blandade kortHalloween!

Nu kommer det gamla foton jag hittat i mobilen :)

Halloween-inbjudningar som stora dottern fixade själv med en stämpel, lite lim och "ögon" att limma på.


Potatistryck!

kalaskort med potatistryck

När stora dottern skulle ha kalas blev det till att använda potatistryck då vi använt de flesta av mina gamla stämplar till tidigare kalaskort. Klassiskt och kul att visa den blivande 7-åringen vad man kan göra med en potatis!

Dubbla kort med potatistryck på utsidan och en enkel laserutskrift limmad på insidan. Snabba och enkla inbjudningar som barnen gärna hjälper till att göra. Vi använde Pébéo satin akrylfärg på tub med metallic look. En riktig favorit som finns i flera olika färger.

I ett av dottern paketen finns några fina stämplar (Skvallra inte nu ;))

Semester!

Jag har äntligen semester efter en lååång och seeeg vinter! Idag öser regnet ner utanför och här i stugan bakas det för fullt inför det stundande 7-års kalaset i morgon. Flickorna har hjälpt till med baket och tittar nu på en ny Bamse DVD.

Pysslar gör vi också. Med allt och ingenting. Men jag är dålig på att dokumentera och fotografera. Ska försöka bättra mig då det är kul att se tillbaka på de tidigare försöken, roligare när man delar med sig och det ger så mycket för inspirationen att surfa runt på alla härliga pysselbloggar.

Jag hann precis rädda den "
Norska daimtårtan" från en säker död i ugnen och nu ska den svalna innan den far vidare in i frysen... är lite av en expert på att "glömma" bakverk i ugnen eftersom jag är sååå effektiv och gärna gör flera saker samtidigt.

Ciao!