Solhattstest

Tog mej äntligen lite tid till att prova ett av solhattsmönstrerna som jag har sparat på. Modell "Beppehatt" som finns i ett äldre nummer av tidningen Föräldrar & Barn. Storleken skulle vara 9 mån-2 år. Tycker inte jag lagt till mer sömnsmån än beskrivningen... men ändå blev min hatt nästan lagom till mej och defintivt till stora dottern 5år!

Gjorde en förminskad version med men det blev ganska konstig. Får nog göra en till med lite tillägg på visa delar...


Grattis med båt

Jag hinner inte göra så många kort som jag skulle vilja.
Här har jag lekt med mina PM-pennor på båten och sedan klippt ut den och gjort segel av spillpapper.

2008

Smalt kort

Av restpapper enbart. Därav det smala formatet ;-)


Mer ute än inne

Vädret är fint och nu vill vi vara ute.
Massor av projekt och saker att förbereda inför sommaren.

Idag har det inhandlats och planterats två tomatplantor, en zuchiniplanta och nya blommor till krukorna. Fröpåsar med morot, sallad och annat smått och gott är också inhandlat men först måste det rensas i landet.

Min bänk är omklädd igen i ny vaxduk då den gamla blev sliten av väder och vind. Jag valde en roligt prickig "Tivoli" från Åhlens i år och tjejerna älskade den från första stund. På tur står trädgårdsmöblerna som ska få sig en omgång färg eller två. Tvättning och slipning är redan avklarad så nu gäller det bara att ta fram pensel och färg :-)

Hoppas vädret håller i sig så vi hinner njuta av allt det härliga!


ProMarkers har anlänt

Nu är jag stolt ägare till 15 stycken ProMarkers pennor. Ett styck Comic Art Set 1 och fem extra pennor. I min ägo finns nu Lime Gren, Soft Lime, Magenta, Mandarin, Meadow Green, Pastell Yellow, Pastel Pink, Blush, Ivory, Apricot, Orange, Terracotta, Sky Blue, Pastel Blue och Grass. I Comic Art setet fick man dessutom en helt fantastisk svart konturpenna!

Har redan test... som ett barn på julafton!

Tack Anna för det roliga paketet :-)

Paketavi!

Äntligen har jag fått en paketavi!
Snart är det efterlängtade kanintyget här!

Återtagande av pysselbord!

För flera månader sedan ställde sambon sin dator och enormt stora skärm på mitt pysselbord! Han flyttade hem kontoret och mitt skrivbord var det enda tillgängliga i hela huset... det blev lite trångt med två symaskiner och en skärm på samma skrivbord. Min sambo är dessutom inte den mest ordningssamma så man kan väl inte precis säga att jag kunde använda skrivbordet till annat än databord.
Nu har vi gjort lite rokader i hemmet och därmed frigjort yta och ett litet skrivbord. När sambon åkt till jobbet imorse så baxade jag in det lilla skrivbordet i sovrummet och vips fick hans grejor flytta!!!

Nu är frågan, vad ska jag premiärpyssla med när jag äntligen återtagit pysselbordet?