Ändrade planer

Fröknäcke, müsli och baka med bönor var det jag var inställd på den här helgen. Till en början väldigt oinspirerad men nu så...

Müsli, raw bars och fröbröd!

Raw bars från EAT CLEAN
2 dl cashewnötter, 2 dl sötmandel, 2 dl torkade aprikoser och en skvätt vatten körs i mixer till det blir en "deg". Smaksätt med 6 msk kakao. Kalva mellan bakplåtspapper och vänd i kokos. Skär i bitar. 

Fröbröd från villaliv, januari 2015
2 dl solrosfrön 
1 dl linfrön
4 msk psylliumfröskal
2 msk chiafrön
1 dl hasselnötter
1 dl mandel
5 dl glutenfria havregryn
5 torkade dadlar, hackade
1 tsk salt
3 msk kokosfett
3,5 dl vatten

Blanda allt och låt stå under bakduk i minst 2 timmar. Häll smeten i en bakpappersklädd brödform och sätt in i 175 grader 30 minuter. Ta ut brödet ur formen och grädda ytterligare 40 minuter på gallret i ugnen. Låt svalna och skär i skivor!

Väldigt gott allting 👍🏻

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback