Troll?

Det har gått troll i hela vår beställning av ny spishäll. Lite lätt irriterande att Induktionshällen vi beställt fortfarande inte kommit fram. 

När maken la beställningen så fanns varan i lager med 2-5 dagars leveranstid. Ändå tog det tre dagar innan den packades och lämnades till transportföretaget.

Den 10 juli kl 08.47 var spisen i Jönköping. Den 13 juli kl 04.51 var den i Halmstad, vilket är helt fel håll... Sen hände ingenting mer. När vi ringer kundtjänst är det stängt vecka 29, vi hänvisas till hemsidan. Efter att ha fyllt i deras formulär meddelas att det tar upp till tre dagar innan man får svar. Tjena!

Maken fick tag på transportföretaget som konstaterar att spisen har hamnat fel! Nähä!

Vi är inne på trettonde dagen utan spis, tur det har varit grillväder. Imorrn får vi mellan 7-12 middagsgäster så jag hoppas verkligen transportföretaget håller vad de lovat annars är här spislöst hela helgen.

Kan tillägga att vi beställer mycket på nätet och har aldrig varit med om liknande. De flesta företag packar och skickar senast dagen efter beställning och då brukar man ha leveransen dagen efter.

Nu beställde vi ändå från ett stort känt företag som gör mycket reklam. Kanske skulle det lilla okända företaget som vi inte vågade beställa i från, av just den anledning, varit säkrare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback