Rensning

Diverse tidningar och andra papper samlar jag gärna på hög med tanken att jag ska läsa noggrannare senare...

Senare kommer aldrig, högarna växer och flyttas. På den lilla kökssoffan på den lilla glasverandan har det därför hunnit bli stora högar. Fyra stycken närmare bestämt, väldigt stora högar.

Idag har jag rensat och kökssoffan är nu tom! Högarna ligger i stället utsprida och fint sorterade på golvet i vardagsrummet. Jag har fyllt två pappkassar med tidningar, kataloger och papper som ska vidare till återvinningen. 

Jag har också samlat urklipp av recept på mat och bak i nya högar. Recept familjen provat och godkänt får sedan flytta in i mina receptsamlingsböcker. Innan de får godkänt är de "hangarounds" i en speciell mapp jag skapade förra rensningen. När middagsinspirationen tryter kommer mappen fram och så väljer familjen ut något/några recept att prova.

Även inspiration till trädgård, hus och inredning med mera finns från och med idag i mindre högar märkta med olika teman beroende på högens innehåll. Nu behöver jag något bra ställe att förvara mina inspirationsbilder på. Kanske flera mappar eller en pärm. Förslag mottages tacksamt!

Sortering pågår

Kommentarer
Postat av: Nilla Tankebubblor

Jag sätter också bara in provlagade och goda recept i mina pärmar. Samt att jag har en hög med recept som väntar på att bli lagade, någon gång :-)
Enda fördelen med att det regnar på semestern är väl att det kanske bli lite rensat hemma då... Ha det bra.

Postat av: Therese Bjärstig

Så himla skönt då man tar sig tid att sortera och rensa så där! Regnar det i morgon ska jag banne mig ta mig an källaren, tack för inspo! Ha en fin kväll ❤️

2015-07-27 @ 20:25:02
URL: http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback